VARA CU ARTE ȘI ORHIDEE MURIBUNDE…

Un articol minunat. Povestit cu o inima deschisa te acapareaza (ca sa nu folosesc virgula, cum spune si Rita) Multumesc frumos!

Ritasophie's Blog

Vara e liniştită, călduroasă, suportabilă. Deşi eu tot simt aştept mă mir că vine iarna (tricul ăsta cu o înşiruire fără semne de punctuaţie am învăţat-o de la Rushdie şi-ale lui Versete Satanice care-mi colorează înspăimîntă neliniştesc serile, c-atunci citesc, înainte să adorm). Se termină anul. Ca să înceapă altul!

Şi dacă mîine, din senin, ar începe să ningă?, mă-ntrebasem eu azi în drum spre birou. Pentru mine n-ar fi nimic surprinzător, de parcă-mi vine Crăciunul, nu vacanţa de vară. Dar cum aş putea să-i fac pe ceilalţi să mă creadă că eu am ştiut? Nu c-o să ningă în deşert, dar că vine iarna. În Iulie.

(…)

Momentele mele de tăcere miroseau a tutun de pipă cu aromă de cireşe, se unduiau concupiscent în ritmuri de Buddha Bar, mişcîndu-şi şoldurile periculos de provocator pentru paharul de bere care aşteaptă să fie golit cu pasiunea cu care te fascinează bătaia…

Vezi articolul original 358 de cuvinte mai mult

Un gând despre “VARA CU ARTE ȘI ORHIDEE MURIBUNDE…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s