‘Traces’

‘Traces’…. Show. Circ. Teatru. Musical. Ce e? ‘Traces’ este despre om. Defineste omul asa cum ar trebui sa fie. Nu ma refer la corpurile artistilor, acelea pe care si doreste toata lumea. Ma refer la ce e dincolo de show. Ma refer la acel un om pe care cei sapte artisti l-au creat. Acel om cu multe caracteristici: energic, nostalgic, jucaus, romantic, de neinvins, definite prin miscare.
De neinvins. Asta este regula nespusa a spectacolului. Esecul nu este acceptat. Nici la nivel personal. Ai gresit, nu ai timp sa te invinovatesti, nu iti permiti sa-ti irosesti energia pe ganduri negative. Tot ce poti face este sa continui, tu, ca individ. Restul echipei devine o mama: iti aminteste ca nu ai dreptul sa renunti si te sprijina.

Artistul a repetat saritura de trei ori. Dupa al doilea esec cu greu reusea  sa zambeasca. Echipa era acolo, ochii atintiti pe protagonist, sase incurajari tacute. Inainte de a treia incercare un coechipier il bate pe umar. A treia oara i-a iesit. Sala este in extaz. De ce? Cu totii vazusem esecul. Cu totii vazusem determinarea. Cu totii sarabatoream succesul.

Determinare, munca in echipa.

TRACES_Hoops_CValerie.Remise

O miscare gresita si te-ai dus. O lume care se joaca cu viata. Viata ta este in mainile echipei. La propriu. Realizezi ca in viata omul are nevoie de echipa.

Increderea, umilitatea, acceptarea.

Omul controleaza muzica. Muzica este ancora: controleaza miscarea, controleaza omul.

Lasa-te condus de ceea (sau cine) alegi ca vrei sa fii condus. 

Viata este un joc al exprimarii. Exprimare prin dans, prin muzica, prin desen, prin ceea ce este important pentru tine. Fii vesel, fii romantic, fii energic, fii copil.

Exprimarea sentimentelor.

Ca spectator te intrebi cum. Cum este posibil sa faci aceste scamatorii? Exercitiu. Durerea loviturii cand cazi, mandria ca ai putut sa te ridici.

Perseverenta.

Ca spectator ar trebui sa te intrebi de ce. De ce isi risca acesti oameni viata? Ca eu sa vad un specatol? Ca sa imi faca seara mea mai frumoasa? Sau poate nu are nimic de a face cu mine, ca spectator.

Motivatia.

De ce se cheama ‘Traces’ (Urme)? Nu sunt sigura. Este un spectacol arta: fiecare vede ce isi doreste. Personal, cred ca titlul se refera la ‘urmele’ lasate de fiecare artist pe parcursul specatcolului. Numele, caracterul, pozele, dansurile. Traces devine personal. Traces este relaxant, imbucurator. La sfarsit, cand iesi din sala, cand esti pe strada si te duci acasa, esti copil.

Multumesc din inima Dana si Alice pentru sambata. A fost o zi minunata!

poze buzzmag.co.uk, uk-offers.timeout.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s